Deze website gebruikt cookies voor een goede werking en voor het bijhouden van enkele anonieme statistieken. - Meer informatie - Verberg deze melding

c81. Complexity

Vanaf € 9,95
In voorraad
Deze inzicht- en zoekremedie aardt en houdt opruiming in je hartchakra. Je kunt hem inzetten als het zo ingewikkeld is dat je niet weet waar je moet beginnen.
Flow Remedies edelsteenremedie combinatie c81. Complexity .

Soms is er zoveel aan de hand dat je er geen wijs uit kunt worden. Het lijkt wel een enorme kluwen wol die helemaal in de war zit en waarvan je het begin niet meer kunt vinden.

Complexity helpt je zachtjes naar boven te halen wat er aan de hand is. Beetje voor beetje krijg je meer inzicht in ‘hoe het allemaal zo gekomen is’. Je intuïtie wordt versterkt en er worden herinneringen naar boven gehaald die aanwijzingen geven.

Let ook op dingen in je omgeving waar je oog op valt, of je oor, want het universum schotelt je soms ook aanwijzingen voor in de vorm van muziek als dat iets is waar je van houdt.

Als je met Complexity aan het werk gaat is het misschien een idee om dingen vast te leggen op papier, foto, je computer etc. Net wat je voorkeur heeft.

Dit is een remedie die aardt, rust in je gedachten brengt en inzicht in jezelf geeft. Daarbij wordt er opruiming gehouden in je hartchakra en krijg je hulp om jezelf te accepteren (hier en nu, niet pas als je ‘perfect’ bent….) en jezelf met zachtheid te behandelen. Complexity is een combinatie van de volgende edelsteenremedies: aquamarijn, groene apatiet, kunziet, rhodocrosiet, barnsteen, apofylliet, heulandiet, galena / galeniet, versteend hout, blauwe toermalijn, groene toermalijn en prehniet.
Meer informatie
Artikelnummer 3363
Past dit artikel door de brievenbus? Afhankelijk van gekozen optie
Verzendkostentabel NL Brievenbuspost: 2,49, Traceerbaar brievenbuspakje: 3,50, Pakket 16,50-25: 4,50, Pakket boven 25 euro: 3,50, Gratis verzending boven 60 euro
Merk Flow Remedies
Inhoud 10 of 30 ml
Steensoort Apatiet, Apofylliet, Aquamarijn, Barnsteen, Galeniet, Heulandiet, Kunziet, Prehniet, Rhodocrosiet, Toermalijn, blauw, Toermalijn, groen, Versteend hout
Schrijf je eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan