Deze website gebruikt cookies voor een goede werking en voor het bijhouden van enkele anonieme statistieken. - Meer informatie - Verberg deze melding

c82. Don't Go

Vanaf € 9,95
In voorraad
Flow Remedies edelsteenremedie combinatie c82. Don't Go. Deze remedie helpt bij verlatingsangst om te troosten, een objectieve kijk te stimuleren en slachtoffergevoelens te verminderen.
Flow Remedies edelsteenremedie combinatie c82. Don't Go.

Don't Go helpt bij verlatingsangst. Hij helpt emotionele pijn loslaten en reinigt je hartchakra. Tegelijkertijd krijg je zachtjes inzicht in de oorzaak en krijg je hulp om om te gaan met situaties waarin dit gevoel geactiveerd wordt.

Vaak ligt het ingewikkelder dan alleen bewust of onbewust paniekerig worden als iemand weggaat. Het kan in allerlei situaties de kop opsteken zonder dat het direct aan verlatingsangst doet denken. Het kan zijn dat er situaties zijn waarin je je figuurlijk in de steek gelaten voelt in plaats van dat er daadwerkelijk iemand weggaat.

Wat de reden ook is, er wordt een pijnpunt geraakt waardoor er een stortvloed van gevoelens van verlaten zijn / in de steek gelaten voelen boven komt borrelen. Don't Go werkt troostend, helpt je je minder te ergeren als zo'n situatie zich voordoet en helpt je er neutraler naar te kijken.

Deze remedie vermindert slachtoffergevoelens, helpt patronen te zien en te doorbreken en helpt je meer op jezelf te staan, in je eigen kracht.

Don't Go is een combinatie van de volgende edelsteenremedies: blauwe calciet, rozekwarts, groene calciet, blauwe fluoriet, labradoriet, rutielkwarts, chalcedoon, amazoniet, barnsteen, magnesiet, danburiet, groene toermalijn, zwavelkwarts en prehniet.
Meer informatie
Artikelnummer 3364
Past dit artikel door de brievenbus? Afhankelijk van gekozen optie
Verzendkostentabel NL Brievenbuspost: 2,49, Traceerbaar brievenbuspakje: 3,50, Pakket 16,50-25: 4,50, Pakket boven 25 euro: 3,50, Gratis verzending boven 60 euro
Merk Flow Remedies
Inhoud 10 of 30 ml
Steensoort Amazoniet, Barnsteen, Calciet, blauw, Calciet, groen, Chalcedoon, Danburiet, Fluoriet, blauw, Labradoriet, Magnesiet, Prehniet, Rozekwarts, Rutielkwarts, Toermalijn, groen, Zwavelkwarts
Schrijf je eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan