Gratis verzending vanaf € 60,- Veilig achteraf betalen via AfterPay Webwinkelkeur
Telefoon:0118 49 19 49

Miron violet glas

In deze categorie is veel veranderd. Zo kun je nu ook volledige dozen, zakken of pakken Miron artikelen met korting bestellen en is er een splitsing tussen particuliere en zakelijke klanten gemaakt. Zakelijke klanten kunnen een account aanmaken en met korting bestellen (klik hier voor meer informatie).

Beide veranderingen hebben tot gevolg dat bij veel artikelen de staffelprijzen verdwenen zijn en de prijs is aangepast. Over het algemeen zijn prijzen hetzelfde of soms iets lager voor particuliere klanten en zijn de kortingen van de prijsstaffels verhuisd naar de zakelijke accounts.

Van de volle pakken, dozen en zakken is het mogelijk meer te bestellen dan er op voorraad is. Dit is een tijdelijke maatregel omdat het wat tijd zal kosten om een goed voorraadniveau voor deze artikelen te bepalen. Je bestelling wordt dan uitgeleverd als hij compleet is, de totale levertijd bedraagt dan ca 7-10 dagen.

In deze hoofdcategorie staan alle producten bij elkaar, als je de selectie wilt verkleinen kun je een subcategorie aanklikken, of je kunt in het filter 'serie' aanklikken van welke serie of welke maat fles je de artikelen wilt zien.
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 200

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 200

per pagina