Gratis verzending vanaf € 60,- Veilig achteraf betalen via AfterPay Webwinkelkeur
Telefoon:0118 49 19 49

Miron violet glas

In deze categorie is veel veranderd. Zo kun je nu ook volledige dozen, zakken of pakken Miron artikelen met korting bestellen en is er een splitsing tussen particuliere en zakelijke klanten gemaakt. Zakelijke klanten kunnen een account aanmaken en met korting bestellen (klik hier voor meer informatie).

Beide veranderingen hebben tot gevolg dat bij veel artikelen de staffelprijzen verdwenen zijn en de prijs is aangepast. Over het algemeen zijn prijzen hetzelfde of soms iets lager voor particuliere klanten en zijn de kortingen van de prijsstaffels verhuisd naar de zakelijke accounts.

Het zal wat tijd kosten om voor de grootverpakkingen een goed voorraadniveau te bepalen en op te bouwen, en sommige artikelen zullen alleen op bestelling leverbaar zijn. Artikelen die niet voldoende op voorraad zijn hebben een levertijd van 7-10 dagen. Deze artikelen zijn zo ingesteld dat je ze wel kunt bestellen, je krijgt dan een melding dat er onvoldoende voorraad is maar kunt wel je bestelling afronden.

In deze hoofdcategorie staan alle producten bij elkaar, als je de selectie wilt verkleinen kun je een subcategorie aanklikken, of je kunt in het filter 'serie' aanklikken van welke serie of welke maat fles je de artikelen wilt zien.
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 201

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 201

per pagina