Deze website gebruikt cookies voor een goede werking en voor het bijhouden van enkele anonieme statistieken. - Meer informatie - Verberg deze melding

Seleniet rotsje op ledlampje

€ 11,50
In voorraad
Voorraadniveau: 12
Seleniet rotsje op ledlampje. Ongeveer 9,5 cm en ca 4,5 cm in diameter. Seleniet heeft een lichte, fijne energie en werkt harmoniserend. Het lampje werkt op 3 AAA batterijen (niet meegeleverd).
Dit seleniet rotsje staat op een plateau met in het midden 4 gekleurde led-lampjes. Samen zorgen ze voor een schitterend kleurenspel. Het ene moment is het rotsje rood, dan weer ijsblauw om vervolgens via groen en geel een poosje later paars te worden. Het plateautje heeft een aansluiting voor een adapter of werkt op 3 AAA batterijen (niet meegeleverd).

Klik hier voor een actie-filmpje ;)

Het rotsje heeft een hoogte van ca 9,5 cm en een diameter van ca 4,5 cm. Het plateautje heeft een diameter van 7 cm en is 3 cm hoog.

Informatie over de werking van deze edelsteen:
Seleniet heeft een heel hoge trilling en harmoniseert alles in zijn omgeving. Het is een fijne lichte energie, die als een soort radar alle knopen in je energie-systeem opzoekt en ze eruit haalt. Hij geeft inzicht in de oorzaken van gedachtenpatronen en ongemakken zodat je daar bewust van wordt. De volgende stap is aan jou, maar je krijgt wel hulp doordat je waarneming verscherpt en je beter naar je gevoel kunt luisteren. Alle negativiteit wordt verwijderd, zodat het ook een fijne steen is om bij je te dragen als bescherming. Door seleniet te gebruiken tijdens een meditatie wordt je aandacht naar binnen gericht om inzichten in jezelf te vinden.

Seleniet is een gipsvariant en mag nooit in aanraking komen met water. Het wordt er dof van, en als je het heel lang zou laten liggen, dan lost het op den duur op. Niet met water reinigen, maar met een zachte doek.
Meer informatie
Artikelnummer 503
Past dit artikel door de brievenbus? Nee, dit is pakketpost
Verzendkostentabel NL Pakket 9,95-16,50: 5,95, Pakket 16,50-25: 4,50, Pakket boven 25 euro: 3,50, Gratis verzending boven 60 euro
Steensoort Seleniet
Schrijf je eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan