Deze website gebruikt cookies voor een goede werking en voor het bijhouden van enkele anonieme statistieken. - Meer informatie - Verberg deze melding

Biotensor met bergkristal bol, verstelbaar

€ 45,96
In voorraad
Voorraadniveau: 3
Soepel reagerende eenhandsroede / biotensor met bergkristal bol. Houten handvat, antenne met bergkristal bol en verstelbare verzinkte draad. In totaal ca 45,5 cm lang.
Professioneel gemaakte eenhandsroede met ring. Het gebruikte materiaal is beuken, afgewerkt met een was. De draad is verzinkt. In totaal is hij ongeveer 45,5 cm lang.

Deze versie heeft een antenne met bergkristal bol. Daarnaast is de draad verstelbaar, je kunt hem nog een centimeter verlengen, en desgewenst ook verwisselen voor een andere draad of er zelfs een stuk afhalen met een nijptang als je hem te lang vindt. Zo kun je hem helemaal naar je eigen voorkeur instellen.

De eenhandsroede wordt geleverd in een kartonnen opbergkoker.

Een algemene gebruikstip voor eenhandsroedes is om de uitslag niet te groot te laten worden. De draad van deze biotensors is weliswaar flexibel, maar er is een limiet aan wat hij kan verdragen. Denk maar aan een lepel, als je die om blijft knakken breekt hij op den duur af. Het beste is als de kop net beweegt, maximaal 1 cm naar boven of naar beneden.
Naarmate je er meer mee werkt zul je merken dat de eenhandsroede sneller gaat reageren en grotere uitslagen geeft. Door de opdracht 'langzamer' aan te leren kun je de uitslag afremmen waardoor je draad langer meegaat. Dat geldt voor alle eenhandsroedes, van de eenvoudigste tot de allerduurste, want een draad hebben ze allemaal.
Meer informatie
Artikelnummer 2734
Materiaal Hout, Metaal
Past dit artikel door de brievenbus? Nee, dit is pakketpost
Verzendkostentabel NL Pakket boven 25 euro: 3,50, Gratis verzending boven 60 euro
Schrijf je eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan