Gratis verzending vanaf € 60,- Veilig achteraf betalen via AfterPay vanaf € 24,50 Webwinkelkeur Telefoon:0118 49 19 49

Titel afbeelding van de pagina betaalmethoden van Just Flow

Je kunt op je bestelling op verschillende manieren betalen en er worden geen kosten in rekening gebracht voor de beschikbare betaalmethoden. Achteraf betalen is mogelijk via AfterPay.

Veilig betalen via je eigen bank via Mollie Payments

Mollie is een Nederlandse betaalprovider die een groot aantal betaalmethoden aanbiedt. Je kunt kiezen uit verschillende methoden, afhankelijk van het land waar ze beschikbaar zijn:

  • iDeal
  • Bankoverboeking/betaal-link
  • Bancontact/MisterCash
  • Belfius
  • KBC/CBC
  • Sofort
  • EPS
  • Giropay
  • PayPal

PayPal

PayPal is een dochteronderneming van eBay. Het is een online betaalservice waar je geld kunt storten op je rekening en waar je ook je bankrekening of creditcard aan kunt koppelen. Op die manier hoef je je creditcard gegevens maar aan één partij bekend te maken. PayPal betalingen lopen ook via Mollie.

Betaling vooraf op onze bankrekening

Je kunt het bedrag van je bestelling ook zelf vooraf op onze bankrekening overmaken. Je bestelling wordt dan na ontvangst van je betaling dezelfde dag of de volgende werkdag verstuurd.

Het bankrekeningnummer is NL49 RABO 0143 3584 80, tnv Just Flow in Vlissingen. De BIC code voor internationale betalingen is: RABONL2U.

AfterPay achteraf betalen voor Nederlandse consumenten (vanaf € 24,50)

AfterPay voert voor Just Flow het volledige betaalproces voor achteraf betalen uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay en ook aan hen betaalt als je voor deze methode gekozen hebt. Met de AfterPay App kun je je betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving Mijn AfterPay kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat.

Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit, dit gebeurt zodra je op de knop klikt om je bevestiging definitief te maken en duurt enkele seconden.

Mocht je verzoek tot betaling met AfterPay onverhoopt niet geautoriseerd worden, dan kun je je bestelling natuurlijk wel gewoon betalen met een andere betaalmethode. Je blijft dan op de pagina voor het kiezen van de betaalmethode en kunt eenvoudigweg een andere methode aanklikken. Mocht je verzoek niet geautoriseerd worden kun je voor vragen natuurlijk altijd contact opnemen met AfterPay. Meer informatie hierover kun je vinden op de website van AfterPay.

Het privacy statement van AfterPay vind je hier.

Gezien het feit dat de kosten voor deze betaalmethode niet aan je doorberekend worden geldt er een minimum bedrag van € 24,50 (inclusief verzendkosten). AfterPay komt als betaalmethode beschikbaar zodra dit bedrag bereikt is.

BTW-vrije levering binnen de EU?

Als je vanuit het buitenland bestelt en je beschikt over een geldig BTW-nummer, dan kun je zonder BTW bestellen. Hiervoor is het wel nodig dat je een account aanmaakt. Je account wordt dan na controle van je BTW-nummer zo ingesteld wordt dat er geen BTW berekend wordt.

Het makkelijkst is als je een account aanmaakt en een mail stuurt zodat hij ingesteld kan worden voor je bestelt, maar in geval van nood kun je ook een account aanmaken en bestellen en daarna een mail sturen. Na controle van je BTW nummer wordt je bestelling dan handmatig opnieuw voor je ingevoerd en wordt het verschil verrekend.
© 2013-heden Magento, Inc, Just Flow, Flow Remedies. Alle rechten voorbehouden. KvK: 22061713. BTW: NL001754955B85