Gratis verzending vanaf € 60,- Veilig achteraf betalen via AfterPay Webwinkelkeur
Telefoon:0118 49 19 49

Over Just Flow

Just Flow is een groeiende kleine webwinkel met als speciale producten Flow Remedies edelsteenremedies, Miron violet glas en biotensors, aangevuld met kaarsen, wierook, pendels en natuurlijk edelstenen.
Al deze elementen hebben met energie te maken, vandaar het motto ' breng energie in je leven'. De edelsteenremedies zijn energie in een flesje, met het violet glas kun je voeding en vloeistoffen energetiseren, edelstenen hebben hun eigen energie, kaarsen en wierook hebben de mogelijkheid een sfeer te scheppen of energetisch gezien de lucht te klaren, en pendels en biotensors zijn hulpmiddelen om energie zichtbaar te maken.

Hieronder een overzichtje met de belangrijkste ontwikkelingen in de geschiedenis van Just Flow:

2006

Start als webwinkel onder de naam Flow Remedies. Er werden hoofdzakelijk de Flow Remedies edelsteenremedies verkocht, aangevuld met wat aanverwante artikelen en pendels.

2007-2009

In de jaren erna is het aanbod uitgebreid met eenhandsroedes / biotensors, edelstenen, kaarsen, wierook en smudgekruiden.

2010

De webwinkel kreeg een eigen domein en een nieuwe naam: Just Flow. De naam Just Flow is ontstaan tijdens een autorit. Toen het niet zo wilde lukken om een nieuwe naam te verzinnen dacht ik een beetje gefrustreerd 'ik wil gewoon flow als naam!'.

Ping, er een lampje aan: gewoon flow, oftewel Just Flow. Met weer zo'n dubbele bodem: ga gewoon met de stroom mee, laat je meevoeren en je komt waar je zijn moet.

2014

Het winkelscript werd bij drukte wel heel erg traag, en de upgrade naar een sneller hostingpakket liep nogal uit de hand.

Het oude winkelscript werkte niet met op de nieuwe server, mijn belangrijkste modules waren er ook niet tegen bestand en de wet van Murphy sloeg toe.

Na een week modderen bleek terug naar af met nieuwe webwinkelsoftware de beste oplossing. De keuze is op Magento gevallen en het resultaat zie je hier voor je

2014

Uitbreiding van het assortiment met alle varianten Miron violet glas. Het volledige assortiment is uit voorraad leverbaar.2018

Nieuwe webwinkel gelanceerd, koppeling met boekhoudpakket en wat scriptuitbreidingen. .2019

Voor dit jaar staan wat script-uitbreidingen gepland en uitbreiding van de Engelstalige webwinkel met de categorie pendels en biotensors.